Extreme Sport Camera:


Extreme sport camera is een filmvak apart. Je kan hier niet zomaar camera mensen voor gebruiken, hier moet je mensen voor hebben die de sport kennen. Bijna iedereen die voor EFFEN entertainment werkt komt uit de extreme sport wereld. Emiel heeft jaren gemotorcrossd, Surya heeft jaren geinline skate en bmx't en Emile is inline skater en professioneel stuntstepper. Doordat deze mensen de sport helemaal kennen, kunnen zij het voor u ook perfect in beeld brengen. Voor extreme sport video maken wij voornamelijk gebruik van: Fisheye lenzen, Flycams en onboard camera, waarom de Gopro Hero3 Silver en de Sony Actioncam.


 Hoe wij te werk gaan:

We zullen met u van tevoren overleggen wat u precies wilt hebben en of u nog speciale wensen heeft. Als we dit hebben weten we zeker dat we de juiste apparatuur meenemen. Op de locatie zullen we met u bespreken waar we wel en niet veilig kunnen filmen, aan deze reglementen zullen we ons ook strikt houden. Als het evenement eenmaal begint, zullen we uit verschillende hoeken en standpunten gaan filmen om zo het juste beeld te bereiken. Bovenaan aan de rechterkant van de pagina ziet u één van onze extreme sport video's gefilmd voor Bigairbag.


 Extreme Sport en Videoclips: 

Wij kunnen in uw videoclip natuurlijk ook extreme sports verwerken. Wij zouden voor u dan freerunners, bmx,ers, steppers en motorcrossers kunnen regelen. Wij hebben tevens kennis van de mooiste skateparken en extreme sport locaties van Nederland. Maar wij kunnen natuurlijk ook sommige delen van de sport op straat beoefenen, freerunnen en bmxen zijn hier een heel goed voorbeeld van.