All-Round Camera:


Met All-Round camera bedoelen wij, de overige filmopdrachten die niet onder videoclips of extreme sport camera vallen. Enkele voorbeelden hiervan zijn:


  • Reclame's.
  • Evenementen filmen.
  • Speelfilm filmen.
  • Bedrijfsvideo.


Aan deze opdrachten werken we met evenveel passie als aan videoclip of extreme sport video's. Over het algemeen gebruiken we voor dit soort opdrachten onze rig. Eventueel kunnen we voor sommige shots een film crane gebruiken, wij beschikken over de ervaring om hiermee te werken.


Reclame's:

EFFEN entertainment heeft alles tot de beschikking om verschillende soorten reclame's neer te zetten. We hebben namelijk een: grafische afdeling, cameramensen, een opnamestudio voor jingles en reclamespotjes en een flinke dosis creativiteit. Niet geheel onbelangrijk in de reclamewereld. We hebben bij de Makro in beverwijk, in het verleden een stadion van Amstel kratten gebouwd toen deze in de aanbieding was, en het WK voetbal 2014 volop bezig was. Prijs:

Elke opdracht is verschillend, dat is ook de rede dat we u geen prijsopgave via de site kunnen geven. Als u ons een berichtje stuur via het contactformulier met uw wensen en eventuele budget, dan sturen wij u zo spoedig mogelijk een vrijblijvende offerte. We behandelen elke opdracht strikt persoonlijk zodat we u de beste prijs kunnen bieden.